ÎȚI OFERIM O VARIETATE DE SERVICII CREATIVE POTRIVITE NEVOILOR TALE

1q

Printul digital – perfect pentru tiraje mici și livrare promptă.
Datorită rapidității, eficienței si costurilor reduse, printul digital este varianta ideala pentru majoritatea proiectelor.

Printul offset – soluția optimă pentru producții în masă.
Prin tipografia offset poți opta pentru tiraje mult mai mari, scăzând astfel costurile, poți tipări în format mare și poți selecta o gamă largă de culori pentru produsele tale.

Vezi mai mult
Cere cotație!

De la bannere de dimensiuni mici, rollup-uri și afișe, reprezentative pentru evenimentele indoor, până la casete luminoase, litere volumetrice și mesh-uri, perfecte pentru reclama ta outdoor, agenția noastră îți oferă produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Printurile indoor și outdoor pot fi realizate la dimensiuni mici, medii sau mari, sunt confecționate din materiale rezistente și sunt însotițe de garanție.

Vezi mai mult
Cere o cotație!

Agentiedepublicitate.net te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale prin soluții moderne de marketing. Alege cea mai nouă opțiune pentru business-ul tău: carduri personalizate, ideale pentru implementarea sistemelor de fidelitate (abonamente), ca legitimații sau cadouri. Cardurile pot fi imprimante cu date, coduri de bare sau cu benzi magnetice, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și rezistente în timp.

Vezi mai mult
Cere o cotație!

Putem realiza căni, tricouri, genți, șepci, pixuri, brelocuri si multe altele, cu designul pe care ți-l dorești sau de care ai nevoie. Fie ca vrei să îți premiezi angajații, ca intenționezi sa îți fidelizezi clienții sau să faci cadouri prietenilor tăi, noi te putem ajuta să oferi cele mai potrivite produse. Dă click pe butonul de mai jos pentru a vedea oferta noastră.

Vezi mai mult
Cere o cotație!

Agența noastră te poate ajuta să îți dotezi corespunzator standul de prezentare de la târguri, expoziții, conferințe și nu numai. Putem realiza bannere și rollup-uri, afișe, materiale promoționale și multe alte materiale specifice evenimentului. De asemenea, îți oferim gratuit serviciul de livrare și amenajare a spațiului expozițional.

Vezi mai mult
Cere o cotație!

Pentru orice persoană petrecerea de logodnă, nuntă, ziua de naștere, botezul copilului, reprezintă momente importante din viață, iar aceste evenimentele trebuie bine puse la punct și organizate până la cel mai mic detaliu. Agenția noastră poate realiza materiale decorative, invitații, afișe ingenioase, meniuri, dar si planul media: filmare și fotografie. Ulterior, la cerere, putem realiza albume și panouri cu amintirile voastre preferate.

Vezi mai mult
Cere o cotație!